Brædstrup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 25. januar 2024

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 25. januar 2024

DR1

05:40  

Lykkeland II (4:8)
Lykkeland II (4:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Anna opdager, at der sløses med sikkerheden under et prøvedyk. C-max kæmper med økonomien, og Christian opdager hvorfor. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

06:25  

Exit Nordpolen (1:3)
Exit Nordpolen (1:3) Norsk rejseserie fra 2020. Når Børge Ousland tager på tur, er det alvor. I 2019 krydsede han Ishavet på ski. Ikke alt gik efter planen, men hvad skete der undervejs? Sejladsen fra Nome i Alaska op til Ishavets is er første etape i Ouslands Nordpolsekspedition.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

Krigens døgn: Truslen i Det Røde Hav
Krigens døgn: Truslen i Det Røde Hav Konflikten i og omkring Det Røde Hav spidser til - Houthierne angriber skibsfarten, en dansk fregat er snart på vej til området og det Houthi-kontrollerede område i Yemen er ramt af flere missilangreb. Vi taler om den militære udvikling i Det Røde Hav i denne særudgave af Krigens døgn. Vært: Kim Bildsøe Lassen.

07:45  

Din krop indefra (4:8)
Din krop indefra (4:8) Jakob fik vendt op og ned på sit liv, da han nytårsaften pludseligt faldt om med en blodprop i hjernen. Nu skal han sammen med Peter Qvortrup Geisling møde en af de læger, der var med til at redde hans liv, så Jakob i dag er tilbage i topform. Og det er heldigt for Jakob. Stroke giver ofte alvorlige senfølger. Josefine Høgh møder en af de familier, der fik vendt op og ned på deres liv.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet Kongehuset har mødt kritik af deres gaveregler og hofleverandører, derfor ser vi aften nærmere på, om kongehuset har behov for et eftersyn. Det mener kongehuskommentator Thomas Larsen og formand for Transparency International Jesper Olsen. Forældre til børn med psykiatriske diagnoser oplever enorme problemer, så hvad siger sundhedsminister Sofie Løhde til to af de forældre? Torben Chris klager nu over alle de klager, og så har en oplevelse i Kirgisistan fået Rane Willerslev til at tage sit liv op til revision. Vært: Johannes Langkilde og Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

06:05  

Deadline: Trump - upopulær, men uovervindelig?
Deadline: Trump - upopulær, men uovervindelig? Joe Biden og Donald Trump er nogenlunde lige upopulære forud for præsidentvalget i USA til november. Målinger tyder på, at de ville tabe til enhver anden end den, de lige nu står overfor. Alligevel vil den sidste republikanske rival, Nikki Haley, formentlig lide et afgørende nederlag ved dagens primærvalg. Vi skal til valgdag i New Hampshire og spørger derefter, hvorfor kampen om Det Hvide Hus formentlig kommer til at stå mellem to så svage kandidater?

06:30  

Deadline: Adopteret på en løgn - hvem har ansvaret?
Deadline: Adopteret på en løgn - hvem har ansvaret? I mindst 10 tilfælde er indiske børn fra det samme børnehjem blevet adopteret til Danmark mod forældrenes vilje. Det fremgår af DR-serien "Det store adoptionstyveri". Hvordan kunne det ske? Astrid Berg spørger Socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

06:55  

Deadline: Er vi klar til krig?
Deadline: Er vi klar til krig? Krigen i Ukraine er på vej ind i sit tredje år uden udsigt til nogen klar sejr over Rusland, og med udsigt til en NATO-kritisk Trump i Det Hvide Hus kan 2024 gå hen og blive et skæbnesvangert år for EU's sikkerhed. Så er det nu vi bør have samtalen om oprettelsen af en EU-hær? Og er vi i det hele taget indstillet på at skulle føre krig inden for en overskuelig årrække? Astrid Berg spørger EU-professor Marlene Wind, Claus Mathiesen fra Forsvarsakademiet og Dansk Folkepartis forsvarsordfører, Alex Ahrendtsen.

07:20  

Deadline: Slagsmålet om Nordic Waste
Deadline: Slagsmålet om Nordic Waste I disse timer bevæger en op mod 6 millioner ton forurenet jordbunke fra virksomheden Nordic Waste sig mod Alling Å syd for Randers. Mens der arbejdes på at forhindre en potentiel katastrofe for både miljøet og virksomhedens naboer, så diskuteres det, om både Nordic Waste og Randers kommune har forsømt at bremse en undgåelig ulykke. For hvem har egentlig ansvaret for jordsumpen? Astrid Berg taler med to byrådsmedlemmer, og så spørger hun folketingspolitiker Pelle Dragsted om, hvorfor han ikke venter på domstolenes afgørelse, før han fælder dom.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

05:32  

Hunden Ib - sniger sig ud til en zombie
Hunden Ib - sniger sig ud til en zombie

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Bamselægen - Galdesten (5)
Bamselægen - Galdesten (5) Alfred kommer ind med sin bamse Petra, fordi den er blevet gul i øjnene. Da de undersøger den nærmere, finder de ud af, at den har galdesten. Det kan være farligt, fordi kroppen så ikke kan komme af med giftstoffer, så derfor skal Petra opereres.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

06:45  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:50  

Hey Duggee (42)
Hey Duggee (42)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:08  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey: Jul i pool
Bluey: Jul i pool

07:30  

Oda Omvendt II (7)
Oda Omvendt II (7) Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.

07:40  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

07:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (5) En intetanende Kristian går direkte mod Hellas fælde. Heldigvis får Jose, Bjørn og Nikoline adressen ud af Reichardt, men kan de nå at redde Kristian?

08:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

08:30  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Husdrømme VII (9:10)
Husdrømme VII (9:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) Faijerska gården i skånske Kiaby siges at være blevet bygget af kong Karl XV for at huse alle hans elskerinder og uægte børn. Nu har Karolina og Robin købt den gamle 1800-tals-gård, som i de senere år er blevet sønderrenoveret og forvandsket. Målet er at genskabe den gamle gårdfølelse og skabe et landligt drømmehjem til deres lille familie.

09:15  

Husdrømme VII (8:10)
Husdrømme VII (8:10) Svensk livsstilsprogram fra 2020. (Husdrömmar) Pippi og Göran er færdige med byen og vil flytte ud på landet. Men samtidig synes de, at fester og middage med venner er det sjoveste, der findes. Hvad gør man så? I den gamle fiskerby Abbekås vil de bygge deres store partyhus!

10:15  

Fiskesnak (5:8)
Fiskesnak (5:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Fiskeguiden Guhuru Milta bygger sine egen splitcane-stænger. Er der en fordel ved at bruge fiskestænger bygget af bambus, eller er det bare cool?

10:20  

Fiskesnak (7:8)
Fiskesnak (7:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Robert Hansson har arbejdet som fiskeguide i mange år. Han ved, hvor man finder de fineste stallinger, og hvilken udrustning man har brug for.

10:20  

Fiskesnak (6:8)
Fiskesnak (6:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Marie Luise Salis Samaden bor i Østrig, men fisker ofte i Sverige. Hun laver sine egne fluer, som hun bruger til at fange gedder med.

10:35  

Fra bøllehund til bedsteven III (2:6)
Fra bøllehund til bedsteven III (2:6) Norsk dokumentarserie fra 2023. (Fra bølle til bestevenn) Maren har taget årets bøller og deres ejere med op i fjeldet. Her må alle erfare, at kærlighed langt fra er nok, hvis man vil have en god relation til sin hund.

10:35  

Fra bøllehund til bedsteven III (1:6)
Fra bøllehund til bedsteven III (1:6) Norsk dokumentarserie fra 2023. (Fra bølle til bestevenn) Hundetræneren Maren Teien Rørvik er igen parat med hjælp til hundeejere og deres uvorne venner. Stian ved, at hans hund Bamse er en bølle, men problemet er større end forventet. For en af de andre hunde, presa canarioen Conan, bliver det en kamp på liv og død. For kan det blive nødvendigt at aflive den stærkt ulydige Conan?

11:15  

Dyrlægerne i Yorkshire XIII (4:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XIII (4:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Peter har fået et hasteopkald om en ko, der har fråde om munden og ryster hovedet voldsomt. Hvis der sidder noget fast i dens hals, kan den dø ret hurtigt. Derefter skal han videre til en kat, der har kælenavnet Djævelkatten. Cockerspanielen Rolo har slugt en blommesten, men da Matt undersøger hunden nærmere, ser det ud til, at den har kastet sig over et mere bizart måltid.

11:15  

Dyrlægerne i Yorkshire XIII (3:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XIII (3:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) I Peters karriere har hver eneste læmning været forskellig. Denne gang ankommer bonden Rob Turnbull med et får, der er ved at læmme. Det tilhører Robs 2-årige søn William, der ser nervøst til. Julian og Anne tager til Jackis gård for at kigge på alpakaen Ebony, der kan være en besværlig patient. Og så gør Shona og Martin klar til en kompleks operation på hunden Poppy, der har en livstruende svulst.

DR2
TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne?
Vilde vidunderlige dyr: Kan strandtudsen snige sig væk fra mågerne? En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort
Vilde vidunderlige dyr: Myren spiser bladluse-lort Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.

09:20  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

09:30  

MikroMakkerne - Mariehønen
MikroMakkerne - Mariehønen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i baghaven. I dag får Amina og Abdallah hjælp fra mariehønen til at bede om godt vejr. De undersøger, hvordan mariehønen ellers hjælper til i haven, når den går på jagt efter grådige bladlus. Og så skal den hurtigste MikroMakker findes i en sjov ædekonkurrence!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:44  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:58  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:03  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (51)
Vidundervovsen Vaffel (51)

10:20  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:35  

Skæg med bogstaver - S
Skæg med bogstaver - S Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2010 (14)
Bonderøven 2010 (14) Frank er taget sydpå med sin gode ven Claude, der har et hus i en lille landsby i Frankrig. Der skal fyres op i den gamle ovn og bages hjemmelavet pizza på fransk. Frank besøger en ældre dame, der laver verdens bedste gedeost, og den nye hvælving i Claudes hus skal færdiggøres. Theresa vil på det lokale marked, så Frank er nødt til at tage med. www.dr.dk/bonderoeven

12:45  

Nak & Æd - en havørred i Limfjorden
Nak & Æd - en havørred i Limfjorden Foråret er på vej i Danmark. Og de to venner er draget til Nordjyllands spisekammer Limfjorden. Her vil de høste, sanke og fange til gryden er fuld. Dyret de særligt er på jagt efter er den sølvskinnende og majestætiske havørred. De får hjælp af en lokal lystfisker, der kan sit kram. Men Jørgen og Nikolaj skal fiske i waders med flue på linen. Så det gælder for dem om at have styr på både balance og grej - hvis altså ikke tænderne i stedet skal sættes i en sej søstjerne.

13:45  

Nak & Æd - Fodbold på Savannen
Nak & Æd - Fodbold på Savannen Et kort udklip fra Cameroun. Jørgen og Nikolaj spiller fodbold på savannen.

13:50  

Gintberg på kanten af generationskløften (6:6) - Frederikshavn
Gintberg på kanten af generationskløften (6:6) - Frederikshavn Jan Gintberg er nået til Frederikshavn og kommer på glatis ved indmarchen til Nordiske Mesterskaber i Istølt - ja, det er såmænd heste på is. Oplevelserne står i kø i det nordjyske, hvor Gintberg står hegnsvagt sammen med marinekonstabel Patrick. Han bliver lokket med til en rigeligt frisk omgang rallycross, og så kigger han indenfor hos Tobias, Danmarks yngste restauratør, som er helt pjattet med karse!

14:20  

Hammerslag 2018 (15)
Hammerslag 2018 (15) Flere og flere lader sig lokke af Djurslands idyl og vælger at bytte storbyen ud med landet og naturen. Hold Øst og Vest falder da også pladask for aftenens første ejendom, der ligger i den lille landsby, Enslev, ikke langt fra Grenå. Her følger der både egen fiskesø og orangeri med i prisen. Næste udfordring er et sommerhus på Helgenæs, som har en af halvøens bedste beliggenheder, og så bliver holdene præsenteret for en bolig, der er bygget af tømmer transporteret hele vejen til Djursland fra den anden side af Atlanten. Det er virkelig et syn, der får hold Øst og Vest til at spærre øjnene op. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:00  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:15  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

12:30  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

12:45  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

13:04  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

13:05  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

13:05  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

13:05  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:05  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:05  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John handler ind med oldemor, men det er ikke en god ide at slippe dilleren løs i supermarkedet. Varerne flyver vildt omkring, og pludselig er der vand overalt, og en haj er sluppet løs.

13:05  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

13:09  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

13:10  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

13:10  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

13:10  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:10  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

13:10  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

13:10  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

13:10  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

13:15  

Zorro (21)
Zorro (21) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

13:35  

Lucky Luke - Lucky Luke i Alaska (22)
Lucky Luke - Lucky Luke i Alaska (22) Lucky Luke i Alaska. Tegnefilm.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

14:06  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:10  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (11)
Onkel Rejes fede sommerferie (11) Krølle har fødselsdag og bliver fejret til den helt store guldmedalje. Der er både flødebollekonkurrence, ballonklovn og dans, men da Skidrik finder ud af at Didrik også er inviteret, mener han at det skal udnyttes. For nu har de chancen for endelig at tilintetgøre Onkel Reje.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:50  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2021 - Med rugbrødsmadder og royalt porcelæn
Kender Du Typen? 2021 - Med rugbrødsmadder og royalt porcelæn Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de sidste år. I dette program er vi tilbage i 2012, hvor Mads Steffensen debuterer som vært, og det samme gør livsstilseksperten Christian Grau. Anne Glad Wagner er også med, når vi besøger en kendt dansker, der spiser flere rugbrødsmadder end de fleste.

15:30  

Kriminalkommissær Foyle (1)
Kriminalkommissær Foyle (1) Engelsk krimiserie fra 2002. (Foyle's War) "Den tyske kvinde". Maj 1940. Krigen raser i Europa, og på baggrund af de tragiske begivenheder føler kriminalkommissær Christopher Foyle, at hans politiarbejde hjemme i England er betydningsløst. Men krigen kaster lange skygger, og da et ældre tysk-engelsk ægtepar bliver interneret, og den lokale fredsdommers tyske hustru findes myrdet, står Foyle midt i en sag, der er alt andet end rutine. Foyle: Michael Kitchen. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Henry Beaumont: Robert Hardy. Sarah Beaumont: Rosamund Pike. Summers: Edward Fox. Instruktion: Jeremy Silberston.

15:40  

Kriminalinspektør Banks: Spøgelser
Kriminalinspektør Banks: Spøgelser Engelsk krimi fra 2015. (DCI Banks: Ghosts) Liget af en studerende findes hensmidt i en slugt. Snart viser det sig, at den unge mand fremstillede ecstasy ved siden af sine studier. Helen Morton er chokeret, da hun opdager, at hendes tidligere elsker, en undercoverpolitimand, skygger den hovedmistænkte. Og chokket bliver ikke mindre, da Alan Banks lufter en teori om, at det er hendes eks, der står bag mordet. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz.

17:10  

Lykkeland II (5:8)
Lykkeland II (5:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Marius' biologiske far dukker uventet op. Kuppet i Iran åbner nye muligheder for Nyman Diving. Anna finder en ny ven. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:10  

Lykkeland II (6:8)
Lykkeland II (6:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Olieprisen når nye rekorder, og Martin får et meget fristende tilbud. Marius kæmper med at finde sig til rette på skolen. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:55  

Skattejægerne 2015 (27)
Skattejægerne 2015 (27) Alle kneb er i brug, når bilforhandleren Søren Sørensen skal handle om to velholdte veteranbiler. Marskandiserne Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen svinger bydeskiltet flittigt til en auktion i Aalborg. Og rekvisitørparret Pia Rosholm og Jacob Dahl er på jagt efter cykler til Korsbæk på Bakken.

DR2

17:25  

Store danskere - Tove Ditlevsen
Store danskere - Tove Ditlevsen Hun voksede op i Hedebygade på Vesterbro og erindringerne fra barndommen prægede hele Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Hun levede et intenst liv med fire ægteskaber, pillemisbrug og utallige indlæggelser. I 1976 begik Tove Ditlevsen selvmord og blev fulgt til graven af tusinder af trofaste læsere. Tilrettelæggelse: Marian Midé. Sendt første gang 03.04.05

TVR

15:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

15:15  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:26  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne stopper et skrot-monster + Vovserne redder hvalerne

16:45  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

17:00  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

17:15  

Sprinter Galore (8)
Sprinter Galore (8) Viola skal overnatte og inden de skal sove vælger de at fortælle gyserhistorier. Sprinter bliver så bange for Violas historie om midnatsluskeren at han ikke kan sove. I stedet vælger han at sætte en fælde op for midnatsluskeren i køkkenet, men det er ikke midnatsluskeren der ender med at gå i fælden.

17:30  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

17:45  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)

DR1

18:00  

Skattejægerne 2015 (28)
Skattejægerne 2015 (28) Rekvisitørparret Pia Rosholm og Jacob Dahl lægger sidste hånd på Korsbæk på Bakken og tager afsked med halvandet års Matador-arbejde. Designmøbelhandleren Jesper Bo Hansen er spændt på fremmødet til sin allerførste vurderingsdag i butikken. Og marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen finder et par Wegner-stole i en varevogn. Men hvad skal stolene koste?

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Løvens Hule (4:9)
Løvens Hule (4:9) Løverne bliver imponeret af iværksætternes opfindelser, når de står over for et mobilcover, der skal spore farlige stoffer i drinks, et vertikalt landbrug og software til stimulering af hunde. Men en ting er innovation, en anden ting er om Løverne kan se en forretning i det?

DR2

18:05  

Husker du... 1962
Husker du... 1962 - året er 1962. 3. verdenskrig er tæt på at blive en realitet i 1962. Det er Cuba-krisen der er årsag til spændingen mellem øst og vest. Men kloden bliver reddet - og i Danmark fortsætter det glade liv med papmælk, piratradio og letbenet pop. Sendt første gang 21.10.2005

18:10  

Husker du... 1963
Husker du... 1963 Året er 1963. I 1963 er samfundet ved at ryste 50'ernes snærende moral og normer af sig. Nu kan det åbent diskuteres, om man må stikke skoleeleverne en flad, en ung Ulla Dahlerup siger frække ord lige til aftenkaffen, Jørgen Nash og Jens Jørgen Thorsen laver kunst for folket - og Oswald Helmuth forsøger at finde en grimasse, der kan passe. Det er der mange, som har svært ved den 22.11.1963, da attentatet om John F. Kennedy slipper ud. Sendt første gang 12.10.2005

18:51  

Guldkorn 1970'erne: 1970
Guldkorn 1970'erne: 1970 I 1970 er computeren ved at blive en fast del af danskernes hverdag. Den nye teknologi gør livet lettere, men er også en smule skræmmende. I hjemmene brydes der med det traditionelle familiemønster - og i modeverden vendes tingene helt på hovedet.

19:10  

Liv Ullmann: Et norsk ikon (1:3) Skuespilleren
Liv Ullmann: Et norsk ikon (1:3) Skuespilleren Norsk dokumentarserie fra 2023. (Liv Ullmann: A Road Less Travelled) Liv Ullmann er en af de største skuespillere i filmhistorien. I 2022 modtog hun en æres-Oscar og er kendt for roller i bl.a. 'Persona' og 'Scener fra et ægteskab' af Ingmar Bergman. Serien dykker ned i hendes karriere, livet som international stjerne og UNICEF-ambassadør. Her fortæller hun om sit liv, fra hun kom til verden i Tokyo i 1938, 2. verdenskrig og barndommen i Trondheim i Norge til gennembruddet i Hollywood.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix McFælde og Mo og Joe har fanget en kinesisk spurvehøg vedhjælp af deres tornadogenerator. Men da Petronix griber ind for at redde høgen, bliver de selv overrasket af McTornado 3000. Som tornadoen vokser sig større, bliver den også mere farlig og ender med at suge McFælde med ind! For at kunne redde den kinesiske spurvehøg og plattenslageren McFælde, må Mads og hans venner lære at følge med vindstrømmen for at standse hvirvelvinden.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25) Det gode Krabbe-navn + Flyt den eller mist den

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I jagten på ubegribelig luksus bliver Phil venner med en oldgammel, selvhøjtidelig mumie. Mumien drømmer om at genvinde fortidens storhed og skal bruge den magiske krone for at opnå sit mål.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:25  

Kontant: Svindel på kredit
Kontant: Svindel på kredit Redbull, toiletpapir, løbehjul og papkasser. En lille virksomhedsejer er endt i et inferno af regninger, rykkere og trusler. Den samlede regning løber op i mere end en halv million kroner for varer, som han aldrig har bestilt. Jacob Kragelund undersøger, hvordan det kan lykkes for en vestsjællandsk mand at bestille og få leveret pallevis af varer til sit hjem, mens regningerne bliver sendt til en helt anden. www.dr.dk/kontant

21:55  

Shetland: Rødt støv
Shetland: Rødt støv Britisk krimi fra 2013 efter roman af Ann Cleeves. (Shetland: Red Bones) En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

23:50  

Gift ved første blik USA XVI (16:33)
Gift ved første blik USA XVI (16:33) De har været gift i fem uger. Nu skal parrene dele nogle af de oplevelser, der har været med til at forme dem som person. For visse falder det let, mens det for andre er svært at åbne op.

DR2

21:00  

Miss Americas grimme ansigt (2:4) Farvel til bikinien
Miss Americas grimme ansigt (2:4) Farvel til bikinien Amerikansk dokumentar fra 2023. (Secrets of Miss America) I 1960'erne blev Miss America grundlagt som en badedragtskonkurrence. År ud og år ind vises det samme kropsideal og det samme udseende. Men i sommeren 2018 springer bomben. Ikke mere badetøj. Ingen bedømmelse af udseende i Miss America-konkurrencen. Hele Miss America-fællesskabet bliver kastet ud i en heftig intern konflikt. Dem, der er for badetøjs-kategorien, og dem, der er i mod.

21:44  

På skuldrene af Bohr (2:6)
På skuldrene af Bohr (2:6) Ved at bruge stråling og radioaktivt sukker kan læger og fysikere nu finde sygdomme, som før var usynlige. Alt sammen fordi to forskere for snart 100 år siden lavede forsøg med katte. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:40  

Jerusalem - Kampen om den hellige by (4:6)
Jerusalem - Kampen om den hellige by (4:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Jerusalem: City of Faith and Fury) Jerusalem, 1914. I starten af 1. verdenskrig er Jerusalem en del af det muslimske Osmannerrige. Men den brutale Djemal Pasha er upopulær hos araberne. Prins Faysal deltager i Den Arabiske Revolte, der bliver støttet af Storbritannien og officeren T.E. Lawrence. Da 1. verdenskrig slutter, er hele Mellemøsten forandret for altid. Briterne kontrollerer Palæstina og Jerusalem. Og scenen er sat til den næste store konflikt.

23:20  

Debatten
Debatten Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger. Hver torsdag direkte fra DR Byen. Vært: Clement Kjersgaard.

TVR
DR1

00:50  

Blue Lights (3:6)
Blue Lights (3:6) Britisk politiserie fra 2023. Narkokuréren JP Junior bliver hårdt straffet af McIntyre-banden. Grace forsøger at bruge sine gamle færdigheder som socialarbejder til at skaffe beviser mod den brutale bande. Samtidig lægger gangsterbossen James McIntyre alvorligt pres på Angela Mackle. Mens Annie modtager en skræmmende besked.

01:50  

Kriminalinspektør Banks: Begravet
Kriminalinspektør Banks: Begravet Engelsk krimi fra 2015. (DCI Banks: Buried) Liget af en fremtrædende kvindelig advokat skylles op på bredden af en underjordisk flod. Alan Banks får mistanke om, at morderen skal findes blandt medlemmerne af kvindens egen familie. Snart bliver der begået endnu et mord, og Banks må optrevle et net af hemmeligheder og løgne for at finde frem til gerningsmanden. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz.

01:50  

Kriminalinspektør Banks: Det som vil overleve
Kriminalinspektør Banks: Det som vil overleve Engelsk krimi fra 2015. (DCI Banks: What Will Survive) En ung kvinde fra Estland findes myrdet. Omtrent samtidig forsvinder hendes søster, der er narkoman. Det bliver en sag for kriminalinspektør Alan Banks, der samtidig får vendt og ned på sit liv af en personlig tragedie. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Helen Morton: Caroline Catz.

03:20  

Dyrlægerne i Yorkshire XII (12:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XII (12:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Peter kigger på et får, der har skåret sig på et stykke metal. Såret kan nok ordnes, men fåret er drægtigt med tvillinger. Og lammenes liv er i fare. Samtidig undersøger Matt skildpadden Tilly. Han tror, at hun måske har brug for en ekstremt sjælden og kompliceret operation for at fjerne tre æg. Julian tilser pigen Sadies chihuahua-hvalp Diego, der skal opereres i øjet. Sadie er meget knyttet til den, så det skal helst gå godt.

03:25  

Dyrlægerne i Yorkshire XIII (1:12)
Dyrlægerne i Yorkshire XIII (1:12) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Yorkshire Vet) Peters gamle chef, James Herriot, kunne lugte det med det samme. Men dyrlægen Peter skal lidt tættere på. Han er kørt ud til en gård, hvor en ko har et livstruende maveproblem. Ejerne siger, at koen lugter sødligt ud af munden. Julian har lige åbnet sin nye praksis i Wetherby, da hunden Violet får akut brug for et kejsersnit. Peter hjælper også Shona med at kastrere to shetlandsponyer og deler ud af lidt lokal North Yorkshire visdom.

DR2

00:25  

Soldaten
Soldaten Dansk dokumentar fra 2021 Dybt inde i den peruvianske Amazonas-regnskov bor den danske krigsveteran Henrik, der efter sin anden udsendelse til Afghanistan vendte hjem til Danmark med PTSD. Efter fejlslagne behandlingsforsøg i det danske sundhedssystem, er han rejst ind i junglen, hvor han prøver at helbrede sig selv med plantemedicin og verdens mest hallucinogene stof, Ayahuasca.

01:20  

Stol på mig - historien om en svindler
Stol på mig - historien om en svindler Norsk dokumentar fra 2021. (Trust Me - The Story of Waleed Ahmed) Han tog Norge med storm. Waleed Ahmed startede sit eget selskab som 18-årig. I medierne blev han hyldet som en begavet iværksætter og fik tilnavnet Norges Mark Zuckerberg. Det gav ham adgang til politikere, diplomater og kongelige, men karrieren blev kort. Ahmed blev anholdt af FBI og idømt 11 års fængsel for international svindel. Her dykker vi ned i hans mange løgne.

03:00  

Munch i Helvede
Munch i Helvede Norsk dokumentar fra 2019. (Munch i helvete) Hyllet internationalt, men negligeret i Norge. Den verdensberømte kunstner Edvard Munch havde ét ambitiøst mål: at bringe lys ind i mørket - både for sig selv og menneskeheden. Han testamenterede hele sit livsværk til Oslo Kommune efter sin død. Men på trods af denne ekstraordinære gave er han gang på gang blevet offer for kommunens bureaukrati og ligegyldighed. Han er endt i Helvede.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, BRAEDSTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0125020550